Cei care au câștigat au fost Războinicii. Aceștia au obținut unelte necesare pentru construirea casei în care vor sta timp de câteva luni, în care vor dormi și se vor feri de ploaie. Un alt lucru de care concurenții au nevoie în junglă, mai ales noaptea când este foarte, foarte frig este focul de care tot echipa albastră s-a bucurat.

Aprinderea focului a fost, însă, o reală provocare pentru adversarii lor care s-au chinuit atât de tare pe cât au putut să se încălzească, dar fără rezultat. Prima lor noapte în junglă a fost una de coșmar și în care nu prea au reușit să doarmă din cauza frigului. Având în vedere situația, doi dintre Faimoși s-au trezit cu chef de muncă și i-au rugat și pe colegii lor să le sară în ajutor, moment în care Roxana Ciuhulescu s-a enervat extrem de tare, mai ales că îi rugase pe aceștia să nu facă prea mare gălăgie, pentru ca nu a reușit să doarmă și ar fi vrut să se bucure de puțină odihnă măcar în zorii zilei.


„Mă, dacă ai ceva de zis, spune-i în față. Nu trebuie să schelălăi pe la spate. Să latri și să-l mănânci de fund pe celălalt”, a spus Roxana Ciuhulescu, la Survivor Romania.


În seara aceasta, discuțiile dintre CRBL, Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu vor continua, iar între ei se va băga și Laura Giurcanu care este de părere că este prea mare presiunea pentru toată lumea și tocmai din acest motiv reacționează și colegii ei așa.


„Cred că e foarte multă presiune oricum pentru toată lumea”, a zis Laura Giurcanu.