Survivor România a fost una dintre cele mai așteptate emisiunii ale acestui început de ani și drept dovadă a fost lider de audiență în seara primei ediții. Milioane de români i-au urmărit pe Faimoși și Războinici pe primul lor traseu și și-au ales deja preferații. 

Survivor România, la nivelul așteptărilor

Când cei de la Pro TV au cumpărat acest proiect de la Kanal D, toată lumea a avut o serie de întrebări legate de desfășurarea show-ului: cine îl va prezenta, va fi la fel și multe altele. Ei bine, seara trecută, milioane de oameni au vrut să vadă cu ochii lor cum se desfășoară lucrurile și dacă emisiunea s-a ridicat la nivelul așteptărilor pe care le-au avut.

Ediția de seara trecută a început cu o scurtă petrecere a concurenților, de la care au plecat direct la primul joc, pe care l-au câștigat Războinicii. Aceștia au primit drept recompensă uneltele pentru construirea casei, dar și cee necesare aprinderii focului. Toate acestea le-au prins destul de bine și le-au fost de mare ajutor.

În intervalul orar 19:58 – 22:57, 3.3 milioane de oameni au urmărit emisiunea Survivor România în minutul de aur, conform știrilor Pro TV. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 14.3 puncte de rating și 35.7% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.1 puncte de audiență și 15.1% share, potrivit celor de la fanatik.ro.

Retail jobs

Rămâne de văzut câți români vor fi dornici să vizioneze și în această seară competiția de la orele 20:30 doar la Pro TV.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Ianuarie 2022 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.