Smiley i-a transmis un mesaj de susținere celui cu care a format o trupă în urmă cu mai mulți ani, CRBL. Artistul participă la Survivor România și are nevoie atât de încurajarea celor dragi, cât și de voturile oamenilor, pentru a ajunge tot mai departe în competiție și, de ce nu, pentru a câștiga concursul de la Pro TV.

CRBL are parte de susținere

La momentul actual, Smiley se bucură de o vacanță pe cinste alături de partenera sa de viață și de fiica lor, Josephine, dar asta nu înseamnă că nu este cu sufletul și la CRBL care are parte de experiența vieții sale, în Republica Dominicană unde participă la Survivor România alături de multe alte vedete de la noi, printre care se află și Emil Rengle, Andreea Tonciu, dar și Xonia. Toți sunt gata să dea tot ceea ce au mai bun, deși au pierdut meciul de seara trecută.

CRBL a plecat destul de încrezător peste hotare și este gata să le demonstreze celor de acasă tot ceea ce poate pe traseu. Colegii lui nu au avut prea mare încredere în el în prima ediției, lăsându-l pe bară în priul meci, unii spunând că este important pentru ei cine reușește să aducă punct, nu cine apare la TV, deși el nu mai intrase pe traseu și nu aveau de unde să știe dacă este slab sau puternic.

Smiley are, totuși, mare încredere în fostul lui coleg și a promis că îl va susține pe acesta din fața micilor ecrane.

„Domnule, nu știu cum s-a întâmplat. Eu am plecat împreună cu toată echipa Survivor România în junglă. Dar, cumva, cred că am încurcat zborurile și am ajuns în altă junglă. Așa că e clar! Pierd sezonul ăsta. Dar nu se știe niciodată, poate sezonul următor! Dar nicio problemă, cred că-l vom urmări cu toții la televizor începând de astăzi. Hai să vedem ce se întâmplă la Survivor România, hai CRBL!”, a notat Smiley, la Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Ianuarie 2022 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.