Selly, despre emisiunea sa de la Prima TV

„Selly Show” promitea multe și aducea în atenția oamenilor de acasă subiecte și artiști de interes de la momentul respectiv. Unii pariau că acest proiect va fi unul de succes la fel ca toate cele în care tânărul artist a fost implicat până acum, dar din nefericire lucrurile nu au stat deloc așa. Sunt foarte multe greșeli pe care Andrei Șelaru le-a făcut și de care, la vremea respectivă, nu era conștient.

Acesta a încetat să mai filmeze pentru show-ul în care se implica din greu și care îi ocupa o mare parte a timpului în luna aprilie a acestui an, dar a vorbit abia acum despre lucrurile care nu au mers și despre decizia sa de a renunța. Vloggerul nu a fost atent la segmentul de public căruia i se adresa postul TV cu care a colaborat, mergând pe ideea că va reuși să își aducă oamenii din mediul online acolo, ceea ce nu s-a întâmplat.

El a mai spus că nu se vede om de televiziune, dar a vrut să dea naștere unui show special pentru cei care îl urmăresc pe internet, iar aceasta este una dintre cele mai greșeli pe care le-a făcut. Crede că decizia de închide emisiunea a fost una corectă, pentru că nu se regăsea în proiectul respectiv.


„Eu m-am dus în fața unor oameni, dar fără să știu care era publicul. Eu mă bazam că o să aduc pe TV niște puști care mă urmăresc pe Youtube și care o să vadă acolo totul înainte să apară pe internet. Eu nu mă văd un om de televiziune. Eu am vrut să fac un show, o emisiune, pentru ai mei, pentru cei care mă urmăresc. Acolo a fost greșeala. Am vrut să văd care este next în step la vlogurile pe care eu le fac în online. A fost cea mai bună decizie că am închis emisiunea. Mi-am dat seama că nu e de mine, că nu mai sunt eu.”, a declarat Selly, în podcast-ul moderat de Gojira.