Amna, afirmații dure despre Raluca Dumitru

Seara trecută s-au încins din nou spiritele în platoul emisiunii de la Kanal D, iar în ediția de astăzi, situația devine și mai tensionată, Amna afirmând că s-a simțit umilită de către Raluca în momentul în care i-a cerut să își mute mașina de pe locul ei de parcare.

După eliminarea Nicoletei Dragne din concurs, lucrurile nu s-au mai liniștit așa cum ar fi crezut unii că se va întâmpla, ci mai degrabă discuțiile dintre ele au început să fie tot mai dure și pline de acuzații. Viviana Sposub și Raluca Dumitru au rupt prietenia și au ajuns să se nominalizeze în gala eliminatorie, iar pe motiv că nu a fost tratată așa cum s-ar fi așteptat de către Raluca, Amna a intervenit în scandalul dintre ele spunând că ușor, ușor rivala sa își dă arama pe față.

Mai mult de atât, blondina crede că în cadrul acestei competiții nu are cum să se prefacă, fiind aproximativ aceeași situație ca și în Republica Dominicană. Consideră, de asemenea, că plecarea Nicoletei Dragne a fost un mare dezavantaj pentru Raluca Dumitru, pentru că fosta ispită de la Insula Iubirii se certa tot mai des cu Viviana, iar acum a rămas de una singură pe segmentul respectiv, luând în considerare faptul că avea mereu discuții aprinse cu vreuna dintre colegele sale.


„Aici nu te poți preface, e ca și pe insulă. Mori de somn, mori de oboseala și iți dai arama pe fata. N-ai cum să te prefaci orice ai fi tu. Plus că atunci când a plecat Nicoleta și-a cam dat seama că a cam rămas singura pe segmentul ăla pentru că din ce stiu Nico avea clinciuri cu Viviana, dar Raluca în fiecare zi a avut ceva cu câte cineva. La Raluca nu mă așteptam pentru că o știam de cel mai mult timp dintre fete și cumva ți se pare că oamenii te tratează cum îi tratezi tu, dar ei te trateazăcum vor ei. Eu tratez pe toată lumea cu respect. Nu poți să vii să faci legea parcărilor", a spus Amna, seara trecută.