Lidia Buble, ajutor pentru mama sa

De când s-a mutat în București, Lidia Buble își vede tot mai rar familia, iar Sărbătorile de iarnă reprezintă ocazia perfectă pentru a petrece mai multe zile alături de cei dragi și pentru a se bucura de bucatele alese pe care le prepară cu dragoste mama sa. Seara trecută, cântăreața a postat câteva imagini pe rețelele sociale, prin intermediul cărora a vrut să le arate fanilor săi că se implică atât de mult pe cât poate în activitățile dinaintea Crăciunului.

Nu este cea mai talentată persoană în bucătărie, dar a ajutat și ea așa cum a știut. Astfel că, nici nu a ajuns bine acasă că s-a pus pe treabă. A făcut câteva prăjituri cu una dintre surorile sale și i-a oferit o mână de ajutor mamei ei, care le gătește copiilor săi cele mai bune preparate pentru masa de Crăciun.


"Am ajuns la mami, eu lesin! A făcut rafaello de casă cu Lori. Mama face multe prăjituri, acum face tăvălita. Toate cuptoarele sunt full. Rupe mama acum pe prăjituri. Vreau să mă bag și eu în seamă puțin că nu știu, poate se prinde ceva de mine. (...) Aici facem blat pentru rulada de banane, aici facem crema. (...)", a povestit Lidia Buble, pe Instagram.


A făcut eforturi considerabile, pentru ca toate lucrurile să iasă ca la carte și s-a mândrit cu faptul că i-a putut fi de ajutor femeii care i-a dat viață. Una dintre cele mai mare bucurii este faptul că și sora sa, Estera, este alături de ei în aceste momente speciale.