Ce spun fanii emisiunii despre Faimoși

Cea mai recentă ediție a emisiunii pe care o moderează Cătălin Măruță i-a adus în atenția publicului pe cei 12 concurenți ai emisiunii „Survivor România” care vor forma echipa Faimoșilor. Pe pagina de Instagram a competiției, au fost prezentați fiecare în parte, iar reacțiile internauților nu au fost cele la care, probabil, se așteptau producătorii competiției.

Aceștia aveau pretenții ca vedetele să fie ceva mai cunoscute și apreciate, iar în dreptul imaginii cu Laura Giurcanu, oamenii s-au întrecut în comentarii negative. Aceștia au mai fost deranjați și de faptul că aproape toate comentariile de hate au fost șterse. Singurii care au reușit până acum să surprindă cu simpla decizie de a parficipa au fost Emil Rengle și Andreea Tonciu.

„V-ați dus în cap deja cu prezentarea “vedetelor” de carton🤦🏼‍♀️ De unde dracu i-ați scos?😂”, „Cine e ,ce face muzică, sport?”, „De ce ștergeți comentariile? Nu va convine adevărul ca aceasta ediție o sa fie chix?!! Repet : o sa se sperie jungla de ei!! Dacă tot a ți preluat emisiunea trebuia negociat cu adevărate "vedete" nu cu unele uitate....”, „Cine e fata asta, cu ce se ocupă? Nu zic cu răutate, da’ nu am auzit de ea. Și mai sunt din Faimoși de care nici nu am auzit. 🤦‍♀️”, „Doamne fereste de asa ceva .... astia sunt concurenti?”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor emisiunii.

Echipa Faimoșilor este formată din: Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Ciurcanu, Radu Itu, Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, TJ Miles și Emil Rengle. Rămâne de văzut cum se vor descurca în concurs, cert este că internauții nici nu au auzit de cei mai mulți dintre aceștia.