Oana Roman, criticată de urmăritori din nou

Oana Roman este o familistă convinsă și iubește să facă multe lucruri pentru cei dragi, dar gătitul nu se află pe listă. În schimb, Marius Elisei adoră să petreacă timp în bucătărie, mai ales când trebuie să gătească pentru partenera sa de viață și pentru fiica lor. Ei bine, din cauza acestei pasiuni pe care el o are, unii au criticat-o dur pe vedeta care nu s-a putut abține să nu le dea replica, așa cum o face de fiecare dată.

Fiica lui Petre Roman a răbufnit, mai ales când una dintre admiratoarele sale a numit-o „vacă încălțată” și „putoare nesimțită”, spunându-i că nu este normal ca bărbatul să gătească în casă, iar ea să stea fără să facă nimic. Vedeta a venit cu explicații și i-a transmis persoanei respective faptul că lui Marius Elisei îi face plăcere să facă acest lucru, este pasiunea lui și nu ar trebui să tragă concluzii pripite și nici să o jignească pentru asta.

Nu este pentru prima dată când Oana Roman dă piept în piept cu comentariile negative ale oamenilor care nu o au la suflet. A avut o vreme în care, pur și simplu, nu le lua în seamă, dar de la un timp nu mai rezistă și își exprimă și ea punctul de vedere legat de spusele lor.


„Iar mi-a scris o domnisoara.(...) Ești o vacă încălțată și o putoare nesimțită, că gătește numai bărbatul ăla și tu nu faci nimic.(...) Neînțelegând că pentru el este o pasiune și o face pentru ca își dorește foarte mult și pentru că-i place foarte tare sa facă asta.(...) Mie nu mi place sa gătesc, îmi place sa fac alte lucruri.(...) Asta e, dacă ești rău și prost", a declarat Oana Roman, pe Instagram.