Carmen de la Sălciua a vorbit despre Culiță Sterp

Un alt subiect sensibil pe care l-a abordat a fost divorțul de fostul ei partener de viață, Culiță Sterp. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că frumoasa artistă l-a iubit enorm pe manelist și că spera că vor fi împreună până la sfârșitul vieții. Nu a fost deloc așa, iar separarea lor a fost un moment extrem de dureros care a marcat-o, la vremea aceea.

De la un timp, a reușit să treacă peste divorț și chiar și-a găsit liniștea în brațele unui bărbat care reușește să o facă fericită în fiecare zi și care o iubește sincer. Aceasta se bucură pentru faptul că fostul ei soț este la rândul ei fericit și este recunoscătoare atât pentru lucrurile bune pe care le-a primit în viață, cât și pentru cele mai puțin bune.

”Mi-a fost destul de greu pentru că un divorț nu e simplu. Mi-a fost greu, eu l-am iubit în relația aia. Îi mulțumesc lui Dumnezeu și pentru lucrurile mai puțin bune, mă bucur că e fericit și că are o viață bună. Nu mai păstrăm legătura”, a povestit Carmen de la Sălciua, pentru „Viața vedetelor”.

Multă lume a spus că ei ar fi ajuns la divorț din cauza faptului că l-ar fi înșelat pe partenerul ei, dar ea a mărturisit că acest lucru nu a fost adevărat.

”Nu am înșelat niciodată, nu este adevărat, n-am înșelat niciodată. Eu eram plecată de acasă în momentul în care am început relația cu Cosmin și nu l-am înșelat niciodată”, a mai povestit cântăreața.