Andra Adam nu mai este concurentă la Bravo, ai stil

Gala de seara trecută a emisiunii de la Kanal D a fost una dedicată hainelor de blană, iar concurentele s-au întrecut în ținute care mai de care mai frumoase și au sperat că vor obține note maxime din partea celor trei jurați ai concursului, Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu, singura care a primit nota 5 pe linie fiind Ruxi, cea care a reușit din nou să îi surprindă cu aparația sa.

Nici Anda Adam nu a fost prea departe, reușind să se situeze foarte aproape de ea în clasament. Nu a fost o gală eliminatorie, dar la finalul ediției, Ilinca Vandici a făcut anunțul despre plecarea sa, iar Anda Adam a povestit care este motivul real pentru care a decis să întrerupă colaborarea.

Mama cunoscutei artiste are niște probleme serioase de sănătate și se pare că ar putea avea nevoie de operație, motiv pentru care Anda Adam ar trebui să călătorească în Statele Unite, acolo unde femeia locuiește singură de câțiva ani buni, ea și tatăl cântăreței fiind divorțați. Nu ar putea să o abandoneze pe mama sa într-o asemenea situație și tocmai din acest motiv, preferă să fie pregătită de orice, fără să țină cont de ea sau de proiectele sale.