Reghe a lămurit întreaga situație

Cum era de așteptat, Anamaria Prodan a aflat numele celui care i-a vrut răul și a promis că persoana respectivă va plăti cu vârf și îndesat pentru fapta sa. A preferat să nu îl dezvăluie, dar nu se lasă până când omul acela nu va fi tras la răspundere. Este deja o perioadă grea pentru ea, iar publicarea acelor imagini nu a făcut altceva decât să înrăutățească situația.

Laurențiu Reghecampf nu a mai vorbit despre acest lucru până acum, dar a considerat că a venit vremea să o facă. Acesta a spus clar că el a primit imaginile respective de la soția sa, pe care le-a șters imediat, lucru care se poate verifica și dovedi. Mai mult de atât, și-a sfătuit fosta parteneră de viață de care încă nu a divorțat să facă o plângere, pentru a afla cine este cel care a făcut rost de pozele acelea și o susține încă în aces caz.


''Pozele de care discutaţi dumneavoastră mi le-a trimis Anamaria pe mail. În următoarea secundă am şters mail-urile. Se poate vedea în secunda doi, iar eu am încurajat-o pe Anamaria să facă plângere pentru a afla cine a primit şi de ce a primit aceste poze. Nu am niciun fel de problemă, chiar o ajut în acest demers”, a declarat Laurențiu Reghecampf, potrivit libertatea.ro.