Ana Baniciu și-a găsit alesul

Încă de când a dat vestea legată de cererea în căsătorie, fanii lor se întreabă când anume va avea loc marele eveniment. Până la momentul actual, cântăreața a fost extrem de rezervată în declarații, dar a considerat că a venit vremea să nu își mai țină admiratorii în suspans, așa că a zis clar că ea și partenerul ei de viață se vor căsători, imediat după ce pandemia de coronavirus va ajunge la final.

Pe lista lucrurilor pe care vrea să le facă anul viitor nu se numără doar unirea destinelor cu Edy Kovacs, ci multe altele legate de cariera sa. În 2022, Ana Baniciu își dorește să cânte mai mult și are planuri în acest sens. A dezvăluit chiar și un mic secret și anume că deja are pregătitele piesele pe care urmează să le lanseze, semn că nu a pierdut deloc vremea și că va fi un an foarte, foarte bun pentru eu din acest punct de vedere.


''Nunta vom face când se va termina pandemia. Avem planuri în schimb pe carieră, dar eu vreau ca în anul 2022 să cânt foarte mult. Am făcut și piesele necesare'', a povestitAna Baniciu, la Antena Stars.


Mai mult de atât, acesta este primul Crăciun pe care îl petrec împreună în calitate de logodnici și, fără îndoială, este ceva special pentru cei doi îndrăgostiți, care au început deja pregătirile.