Raluca Dumitru și Viviana Sposub păreau a fi cele mai bune prietene, în cadrul competiției Bravo, ai stil, dar în ediția de seara trecută și-au dat arama pe față și au devenit cele mai rivale, în urma unei afirmații dure pe care partenera de viață a lui George Burcea a făcut-o și care o viza în mod direct pe colega sa de platou, fosta concurentă de la Survivor România.

Viviana Sposub aruncă săgeți în toate părțile

Viviana Sposub și-a început povestea spunând că vrea să îngroape clasamentul, în condițiile în care ea se află pe cel de-al treilea loc, iar Raluca Dumitru ocupă prima poziție. Aceasta a ajuns să se întrebe, fiind susținută de Ruxi, de ce ar vrea să facă acest gest tocmai când cea despre care spunea că este prietena sa se află pe primul loc în clasamentul steluțelor.

În platou a pornit o întreagă discuție pe marginea acestui subiect, iar în ediția din această seara cearta celor două va continua. Raluca Dumitru le explică fetelor că telespectatorii și-au făcut o impresie greșită despre ea, având în vedere că este o femeie vocală și directă.

"Cei de acasă au înțeles că nu sunt sincera, sunt falsa, perversa, periculoasa. Trebuie să iți dai cu părerea. Când vă aud, nu vă interesează...", afirmă Raluca Dumitru.

Adina Halas nu se poate abține nici ea și face o serie de afirmații despre alianțele din cadrul emisiunii de la Kanal D, spunând că ea nu crede deloc în ele. Rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile, dar cert este că prietenia dintre Viviana Sposub și Raluca Dumitru nu mai este la fel ca la început, după ce iubita lui Burcea și-a propus să o detroneze pe aliata sa.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Decembrie 2021 - 02 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.