Cătălin Măruță continuă scandalul cu Bianca Drăgușanu, după ce în luna noiembrie vedeta l-a făcut praf pe internet. Se pare că nu a uitat ipostaza în care a fost pus și a reușit să îi dea din nou motive de ceartă. Rămâne de văzut care va fi reacția ei sau dacă va exista una.

Măruță i-a dat din nou motive de ceartă Biancăi Drăgușanu

În urmă cu doar o lună, Bianca Drăgușanu i-a adus câteva acuzații grave lui Cătălin Măruță, la doar câteva ore după ce a fost invitată în cadrul emisiunii pe care acesta o moderează la Pro TV. Diva a spus despre soțul Andrei că este un bărbat pervers și viclean, care nu se gândește deloc la oamenii din jurul lui, ci doar la audiență.

Se pare că blondina stabilise cu producătoarea emisiunii, încă dinainte de a intra în direct, cum va decurge conversație dintre ea și Măruță, dar el nu a respectat nimic din ce s-a discutat, motiv pentru care ea s-a enervat extrem de tare. A jurat că nu va mai accepta niciodată invitațiile acestuia, indiferent despre ce ar fi vorba.

Recent, prezentatorul a avut-o ca invitată pe Andreea Raicu, pentru a-și promova noua sa carte „Secrete aflate pe pielea mea”. La un moment dat, Măruță a întrerupt-o pe vedetă și a făcut un comentariu la adresa pozelor postate de Bianca Drăgușanu pe rețelele sociale. Andreea fiind de părere că este iimposibil ca oricine de pe Instagram să arate în realitate în felul în care o face folosind filtre.

„Eu mă uit la pozele cu Bianca Drăgușanu, e porțelan toată!”, a spus Cătălin Măruță, în cadrul emisiunii sale de la Pro TV.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Decembrie 2021 - 02 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.