Măruță i-a dat din nou motive de ceartă Biancăi Drăgușanu

În urmă cu doar o lună, Bianca Drăgușanu i-a adus câteva acuzații grave lui Cătălin Măruță, la doar câteva ore după ce a fost invitată în cadrul emisiunii pe care acesta o moderează la Pro TV. Diva a spus despre soțul Andrei că este un bărbat pervers și viclean, care nu se gândește deloc la oamenii din jurul lui, ci doar la audiență.

Se pare că blondina stabilise cu producătoarea emisiunii, încă dinainte de a intra în direct, cum va decurge conversație dintre ea și Măruță, dar el nu a respectat nimic din ce s-a discutat, motiv pentru care ea s-a enervat extrem de tare. A jurat că nu va mai accepta niciodată invitațiile acestuia, indiferent despre ce ar fi vorba.

Recent, prezentatorul a avut-o ca invitată pe Andreea Raicu, pentru a-și promova noua sa carte „Secrete aflate pe pielea mea”. La un moment dat, Măruță a întrerupt-o pe vedetă și a făcut un comentariu la adresa pozelor postate de Bianca Drăgușanu pe rețelele sociale. Andreea fiind de părere că este iimposibil ca oricine de pe Instagram să arate în realitate în felul în care o face folosind filtre.


„Eu mă uit la pozele cu Bianca Drăgușanu, e porțelan toată!”, a spus Cătălin Măruță, în cadrul emisiunii sale de la Pro TV.