Primele informații despre botez

Artista a avut parte de o sarcină ușoară, iar kilogramele nu i-au dat prea mari bătăi de cap. Este extrem de fericită și de mulțumită pentru faptul că micuța ei este cuminte și că doarme aproape tot timpul. Mai mult de atât, se bucură de faptul că vor petrece primul lor Crăciun împreună și deja s-au ocupat de decorarea casei.

Nicole Cherry și Florin Popa nu au dat nicio declarație legată de botezul Anastasiei Maria, dar surse din apropierea celor doi nu s-au putut abține și au povestit că, probabil, nunta lor și creștinarea micuței care a venit pe lume în urmă cu doar câteva zile vor avea loc în același timp. Se pare că îndrăgostiții vor să mai aștepta până anul viitor, când speră că restricțiile nu le vor da peste cap toate planurile. În momentul de față situația este mult prea complicată și nu au de ales decât să mai stea o vreme așa, până se vor mai liniști lucrurile.


„Cel mai probabil vor face ceva de tip doi în unul. Își doresc o petrecere fără restricții și speră că vor avea parte de ea anul viitor. Acum e prea complicat. În plus, nici nu au nevoie să oficializeze ceva.”, au mărturisit apropiații artistei, pentru click.ro.