Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Alex Velea, Mario Fresh și Lino Golden s-au certat, acum ceva vreme. Iubitul Antoniei a jucat un rol extrem de important în carierele lor, ajutându-i ca și cum ar fi copiii lui, dar nu regretă lucrul acesta. Cântărețul a dat noi detalii despre cei doi, făcându-i pe admiratorii săi să înțeleagă faptul că nu mai există cale de împăcare, având în vedere cât de multe lucruri s-au întâmplat și s-au spus. 

Alex Velea, despre trădările din trecut

La începutul carierei lui Mario Fresh și a lui Lino Golden, Alex Velea le-a fost cel mai mare ajutor. A încercat să îi ducă pe aceștia cât mai sus în topurile muzicale, dar ei nu au apreciat acest lucru și au spus cuvinte dure despre cel fără de care nu ar fi ajuns unde sunt acum. Viitorul soț al Antoniei nu regretă că s-au întâmplat lucrurile în felul acesta. Când s-au certat, el a încercat să nu spună prea multe despre, nu a vrut să îi jignească sub nicio formă, deoarece lumea din jur cunoaște doar anumite aspecte.

”Mai bine că s-a întâmplat așa. Nu regret că i-am ajutat. Eu am încercat să mă abțin, să nu zic prea multe, să nu jignesc, pentru că lumea știe doar anumite aspecte. Puteam să plusez și să zic ajutorul din spatele ajutorului”, a povestit Alex Velea, pentru Antena Stars.

Nu crede că le-a mai oferi lor un asemenea ajutor, dar ar face-o pentru alții. Una dintre cele mai mari dezamăgiri a avut-o în clipa în care a auzit din partea lor o mulțime de lucruri mincinoase.

”Nu știu dacă i-aș mai ajuta pe ei, dar i-aș ajuta pe alții. Dezamăgirea mai mare este atunci când spun lucruri mincinoase. A fost pe față toată treaba, nu aveau cum să nu recunoască când știe toată lumea ce s-a întâmplat. Și eu sunt pașnic, dar sunt mai degrabă ca un foc de paie, pentru că mă aprind extrem de repede, dar îmi trece la fel de repede”, a mai zis iubitul Antoniei.

Alex Velea a spus și el lucruri pe care la momentul actul le regretă, dar este în natura omului să facă asta, de aceea nu regretă. A vrut, totuși, să își ceară scuze, când a simțit că a exagerat sau că a jignit pe cineva. I-a iertat pe Lino Golden și pe Mario Fresh, dar a recunoscut cu voce tare că nu mai există cale de împăcare între ei.

Citeste si:
Alexandra Stan, ajutor pentru victimele cutremurelor din Turcia:...
Alexandra Stan, ajutor pentru...

”Am spus lucruri pe care le-am regretat, cu toții am făcut asta, dar am știut sa îmi cer scuze dacă am exagerat sau dacă am jignit pe cineva prin prisma nervilor. Eu i-am iertat de mult timp, dar nu mai există cale de împăcare. Nu ma interesează dacă le este bine sau rău și nu cred că le voi întinde vreo mână de ajutor la nevoie”, a adăugat pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Decembrie 2021 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.