Ami, despre relația pe care a avut-o

Zilele acestea, ea a fost invitată în cadrul emisiunii “Duet”, moderată de Alexandra Ungureanu, unde și-a deschis inima și a vorbit despre multe momente mai puțin plăcute din viața sa. Artista a fost într-o relație care nu s-a terminat bine, al cărei final a durut-o, dar pe urma căreia a reușit să învețe destul de multe lucruri, cel mai important dintre acestea fiind să nu mai vorbească despre o relație, până în clipa în care nu este sigură că este ceva serios.

Ami și-a dorit să își țină relația departe de ochii curioșilor, deoarece nu i-a plăcut niciodată să se discute despre viața ei personală. Mai mult de atât, s-a concentrat foarte tare și pe cariera sa, iar toate aceste lucruri au făcut ca relația să nu funcționeze tocmai în felul în care ea și-ar fi dorit.

Cu durere în suflet, artista a spus că momentan nu are nimic și că s-a terminat o relație de lungă durată, în care crezuse.


“Relația mea a fost distrusă din cauza carierei mele și din cauză că voiam să o ascund. S-a dus o relație destul de lungă pe care am avut-o. După ce s-a aflat, a fost un cumul de factori și o învățătură de minte să nu mai vorbesc despre o relație până lucrurile nu sunt serioase, până nu sunt cerută și am un copil. Momentan nu am nimic.”, i-a povestit artista Alexandrei Ungueanu.