Răzvan Simion a acceptat invitația lui Damian Drăghici, de a purta o discuție în cadrul podcast-ului pe care cântărețul îl moderează pe canalul său de YouTube. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și-a deschis inima în fața acestuia, iar la un moment dat a vorbit și despre fostele sale partenere de viață, printre care se află și Lidia Buble, femeia care i-a fost alături timp de câțiva ani buni. 
 

Răzvan Simion este recunoscător

Lidia Buble și Răzvan Simion au fost împreună timp de mai bine de patru ani, iar fanilor care îi vedeau împreună pentru toată viața au trăit un șoc, în seara în care chiar el a fost cel care a dat trista veste pe rețelele sociale. Unii au crezut că moderatorul de la Antena 1 îi poartă pică fostei sale iubite, dar adevărul este unul total diferit. A învățat să îi ierte pe cei care i-au greșit, s-a iertat pe el însuși și a ajuns la concluzia că merită să fie fericit.

Răzvan Simion a ținut să recunoască faptul că el le este recunoscător femeilor care au trecut prin viața sa pentru tot. A conștienzat că acele etape erau necesare în viața sa, deoarece în lipsa lor nu ar mai fi ajuns cel care este astăzi. Crede, de asemenea, că este extrem de important să privește orice relație pe care ai avut-o ca pe o lecție primită din partea Universului. A avut parte de momente bune, dar și de clipe de coșmar, cel mai important fiind la final că a avut ce învăța din fiecare în parte, iar mai apoi și-a dat voie să fie fericit.

Chiar dacă fericirea sa înseamnă să nu fie conform așteptărilor celorlalți, acest lucru nu îl deranjează. A avut și el o vreme în care se temea ce vor spune oamenii din jurul lui referitor la deciziile pe care le-a luat, dar mai apoi nu i-a mai păsat nici de acest aspect.

„Când atingi nivelul elevării spirituale, iubești mai așezat, mai intens. Eu sunt recunoscător până la Dumnezeu și înapoi tuturor femeilor care au trecut prin viața mea. Am înțeles că etapa trebuia să existe. Energia feminină trebuie să existe în fiecare dintre noi. Am înțeles și dezechilibrele pe care eu, Răzvan Simion, le-am produs. Fără ele, eu nu puteam să ajung omul care sunt astăzi. E foarte important să le primești ca pe o lecție pe care ți-o transmite Universul. Mi-a fost foarte greu cu: ’Ce-o să zică gura lumii?’ Băi, eu am dreptul să fiu fericit. Dacă fericirea mea înseamnă să nu fiu conform așteptărilor altora, so be it. Eu am dreptul să fiu fericit. Asta e o etapă din viață. Aș fi un nenorocit să spun că nu sunt recunoscător fiecărei femei.”, a povestit prezentatorul, în cadrul podcast-ului amintit.

Citeste si:
Dani Oțil și Răzvan Simion, despre diferențele dintre TikTok și...
Dani Oțil și Răzvan Simion,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Decembrie 2021 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.