Ion Șmecherul și-a dat ultima suflare

Multă lume se amuza pe seama postărilor sale, iar acum acelorași oameni nu le vine să creadă că bărbatul s-a stins din viață, în apropierea Sărbătorilor de iarnă. Deși avea parte de susținere din partea fraților Sterp și a mamei Geta, avea o casă la construirea căreia a contribuit Iancu Sterp și un loc de muncă, nu a reușit să renunțe sub nicio formă la băutură, cea din cauza căreia a și murit.

Cea mai mare dorință pe care a avut-o a fost să aibă propria sa casă de care, din nefericire, nu a mai apucat să se bucure. Vestea morții sale a întristat întreaga lui comunitate de fani care și-a exprimat regretul în secțiunea de comentarii, mai ales după ce au apărut pe internet și ultimele imagini cu el în viață.


„Mă aflu cu șefu Ionel. Vă pup! Sărbători fericire, un an nou fericit, un Crăciun fericit! Să trăiască lumea!”, spunea el, în filmarea respectivă.



„A avut atâta noroc de o familie atât de bună precum familia Sterp, încât el nu trebuia decât s-o lase mai ușor cu băutura...😞 Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!🕯🙏 O să ne lipsești, prietene!😥”, „Exact! L-am văzut acum câteva zile!”, „A simțit săracu' că moare. Ne-a dorit Crăciun fericit, an nou fericit. Săracu, Dumnezeu să-l ierte 🥲🥲🥲🙏🙏🙏🙏”, au scris internauții în comentarii.