Oana Roman este în război cu Poliția Rutieră, după ce și-a pierdut cumpătul recent în trafic, nervoasă că a fost nevoită să stea la coadă în drum spre munte. Vedeta a răbufnit pe Instagram, unde a adus cuvinte grele agenților care dirijau circulația. În opinia sa, oamenii legii erau responsabili pentru aglomerația creată. 

Oana Roman este în război cu Poliția Rutieră, după drumul anevoios către munte

Vedeta a decis să plece la munte, la Valea Prahovei, sâmbătă seară, însă pe drumul spre cazare și-a ieșit din minți. Aceasta a izbucnit la adresa a doi polițiști care au oprit traficul pe DN1 și au creat aglomerație. Într-un filmuleț postat pe Instagram, aceasta le-a adresat cuvinte grele agenților de poliție.

„Deci, cum e că stăm de 5 ore în coloană și voi opriți circulația?! Deștepților! Opreau circulația ca să treacă din stânga două mașini mari și late și au făcut coloană pe 10-15 kilometri. DN-ul este complet blocat. Practic, nu se mișcă nimic. Practic, trăim mai rău ca-n Africa”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Se așteaptă să fie amendată

Fiica fostului premier a mărturisit că își asumă tot ceea ce a spus și este pregătită să primească amendă pentru cuvintele jignitoare aduse oamenilor legii. Conform legii, pentru insulte adresare organelor de ordine, aceasta riscă o amendă cuprinsă între 500 și 1.500 de lei.

„Atât îi duce pe ei capul. Poliția Română, bravo! Sunteți niște minunați, deștepți, extraordinari. Mă aștept să îmi dați și amendă că am vorbit urât de voi, că nu sunteți în stare de nimic și că vă bateți joc de oameni”, a completat Oana Roman.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Noiembrie 2021 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.