Liviu Vârciu a ajuns de urgență la spital, după ce nu a mai putut trata de acasă răceala. Prezentatorul de la Antena 1 s-a filmat pe patul de spital și le-a vorbit fanilor despre starea sa de sănătate. „Nu se poate așa ceva”, a spus acesta. 

 

Liviu Vârciu, de urgență la spital

Cântărețul a ajuns pe mâinile medicilor după ce nu s-a mai putut trata acasă din cauza răcelii. Vedeta s-a filmat pe patul de spital, în timp ce își anunța admiratorii că situația nu este atât de gravă.

„Știți răceala aia? M-a spart. Am ajuns la spital, nu are nicio legătură, deci… Nu îmi mai trece. Sare, Carmol, fes în cap, șosete, oțet, Paracetamol, Nurofen, toate. S-a făcut a dracu răceala asta, nu se poate așa ceva. Așa că, dragilor, feriți-vă și de răceală, și de coronavirus”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

Liviu Vârciu a dat din nou de probleme de sănătate la un an după ce a fost infectat cu COVID-19. Prezentatorul acuza stări febrile, strănuturi și nas înfundat de la mijlocul lunii noiembrie. Tot atunci a recurs la un tratament SPA. A făcut o baie fierbinte în jacuzzi, cu sare de mare grunjoasă din belșug, apoi a postat imaginile pe Instastory.

„Am cumpărat toată sarea de murături și mi-am pus-o în cadă. Dacă nici așa nu mă fac bine!...Răceala noastră românească e mai a dracu’ decât Covidul!”, spunea artistul pe fundal.

A avut COVID-19 în decembrie 2020

După aproape un an de la vindecare, interpretul spune că nu s-a recuperat complet și că a rămas cu sechele în urma contractării noului virus: „Această boală m-a distrus pe interior, nu glumă. Am avut o formă mai ușoară de COVID-19, dar chiar și așa, analizele mi-au ieșit rău și când am fost depistat pozitiv și acum. Am avut și am anticorpi. N-am avut o formă gravă, m-a durut capul un pic, mi-am pierdut mirosul și gustul.

Am stat liniștit. O singură zi am avut temperatură. Mi-am refăcut analizeze. Zici că era altă persoană. Toate triple, toate pe roșu, bruiaj. Fără șpriț, fără nimic, cu odihnă, pentru că eram bolnav. Aveam 99 saturația de oxigen înainte. După COVID-19 nu mai urcă mai sus de 96. Am 94, 95, 96. Mi-am făcut și CT și am niște punctulețe pe plămâni. Cică se vindecă! Mă simt rău, n-am forță. Mă simt slăbit”, povestea Liviu Vârciu, după infectarea cu virusul Sars-Cov-2.

Citeste si:
Jador a ajuns la spital în prima zi de Paște. Cine l-a însoțit și...
Jador a ajuns la spital în...

Foto: Instagram/Liviu Vârciu


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Noiembrie 2021 - 04 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.