Ilinca Vandici, luată la întrebări de fani

Cum era de așteptat, concurenta a negat toate acuzațiile care i s-au adus, spunând că poate veni cu dovezi în acest sens. Oamenii de pe grupurile respective află foarte multe lucruri despre vedetele care participă în cadrul acestui sezon, dar un lucru le este ascuns și nu avut până acum acces la el și anume suma de bani pe care o câștigă concurentele.

Aceasta este o informație confidențială, iar el nu au oferit niciun fel de declarație pe marginea acestui subiect, astfel că fanii lor au încercat toate variantele posibile, pentru a afla câți bani le intră în conturi. Atât de curioși au fost, încât au decis să o întrebe și pe prezentatoarea emisiunii de la Kanal D, Ilinca Vandici, în speranța că vor putea obține această informație chiar de la ea. Vedeta nu s-a dat deloc de gol, ba chiar a încercat să le explice faptul că nici măcar ea nu deține aceste informații.

Dacă acesta este sau nu adevărul, nimeni nu are de unde să știe, dar cert este că fanii emisiunii nu au reușit să afle nimic despre sumele de bani câștigate de concurente în cadrul concursului.


”Sunt detalii pe care nu le cunosc (n.r. salariul concurentelor). Nu mă întrebați de bani, nu cunosc, nu știu, nu mă bag, asta chiar nu știu să spun”, a spus Ilinca Vandici, pe contul ei de Instagram.