Concurentele de la Bravo, ai stil au avut un șoc, în momentul în care au realizat că Mădălina Pamfile nu s-a prezentat la filmările pentru ediția de seara trecută a emisiunii. Acestea nu au primit niciun fel de informație din partea ei și au aflat cauza absenței sale, în momentul în care chiar prezentatoarea concursului, Ilinca Vandici, a făcut anunțul în fața camerelor de filmat. 

Mădălina Pamfile nu s-a prezentat la filmări

Cu o zi înainte de a lipsi de la filmări, Mădălina Pamfile a avut câteva discuții aprinse cu rivala sa. Nicoleta Dragne. Cele două concurente și-au aruncat cuvinte grele, iar modelul a preferat să plece din platou, deoarece nu a mai vrut să mai vorbească nici măcar o secundă cu ea. Fosta ispită a fost de părere că a făcut acest gest, pe motiv că nu avea argumente solide în ceea ce privește acuzațiile grave care i s-au adus.

Inițial, concurentele de la Bravo, ai stil au crezut că scandalul din ziua precentă a fost de fapt cauza absenței sale, dar nu a fost deloc așa. Ilinca Vandici le-a spus tuturor că, de fapt, Mădălina Pamfile se află în afara țării, pentru a rezolva niște probleme de familie care nu suportau amânare. Atât prezentatoarea emisiunii de la Kanal D, cât și producătorii știau despre această situație, dar ceea ce nu știu sigur este ce se va întâmpla pe viitor cu prezența ei în cadrul show-ulul.

Moderatoarea a promis că le va ține la curent pe colegele ei de platou, cât și pe cei de acasă legat de soara Mădălinei. Fanii eu stau acum cu sufletul la gură să afle chiar de la ea care este situația prin care trece, doar că momentan ea nu a oferit niciun fel de declarație în acest sens.

"Aș vrea să fac un anunț extrem de important. Așa cum ați observat Madalina Pamfile nu este prezenta astăzi la filmare. La data la care noi înregistram aceasta ediție, ea este în afara tarii, este acolo pentru a rezolva anumite probleme de familie. Important este că noi știam despre aceasta situație, am fost anunțați, este totul în regula, doar că nu știm ce urmează să se întâmple cu Madalina și cu prezenta ei în cadrul show-ului nostru. Vă vom tine la curent oricum că de fiecare data!", a zis Ilinca Vandici, în cadrul ediției de seara trecută a emisiunii Bravo, ai stil.

Citeste si:
Mădălina Pamfile a vrut să se sinucidă! Ce anume a făcut-o să...
Mădălina Pamfile a vrut să se...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Noiembrie 2021 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.