Roxana Vancea, o femeie împlinită

Dragoș Paiu și fiul lui din altă căsătorie, Milan, au așteptat-o cu brațele deschise pe proaspăta mămică și bebelușul care i-a făcut cei mai fericiți oameni din lume. Pot afirma, în sfârșit, că familia lor este completă și vor petrece Crăciunul împreună. Nu există cuvinte care să descrie bucuria pe care au simțit-o, în ziua nașterii fiului lor. Fosta asistentă TV a avut o sarcină ușoară și o naștere la fel, motiv pentru care nu a putut decât să se bucure.

Ajunsă acasă, vedeta a publicat deja prima imagine cu cel mic, pe care toți urmăritorii săi o așteptau cu sufletul la gură. Nu și-a dorit să petreacă prea mult timp în spital pentru a se recupera și tocmai de aceea a ales să nască natural, fără epidurală. Acasă se simte cel mai bine, iar partenerul ei de viață este mereu alături de ea și o ajută cu tot ceea ce are nevoie, semn că relația lor este una sănătoasă din toate punctele de vedere. Îi este recunposcător pentru tot ceea ce a făcut pentru el și a avut și el mari emoții, când i s-a născut băiatul.

Sursa foto (c): Roxana Vancea/ InstaStory


“Sunt bine, am născut natural, fără epidurală, fără nimic. Că bunica. Bebele a cântărit la naștere 3200 kg și are 51 de centimetri. Este sănătos. Sănătoasă sunt și eu. Am născut la stat, la Spitalul Filantropia. Doamne ajută! Vreau acasă!”, a declarat proaspăta mămică, în urmă cu doar câteva zile, pentru click.ro.