Lidia Buble vrea să îmbrace rochia de mireasă

Seara trecută, frumoasa artistă a avut de îndeplinit o probă alături de sora sa care presupunea împăturirea unor haine și așezarea lor pe rafturi, în funcție de modul în care erau numerotate. Surorile Buble s-au descurcat cel mai bine dintre toate concurentele la această probă, iar una dintre femeile care erau nevoite să le noteze le-a întrebat dacă sunt cumva măritate, deoarece fac o treabă destul de bună.

Estera i-a spus că da, iar sora ei a recunoscut că era o femeie singură, dar că își dorea mai mult decât orice pe lume să se mărite. Persoana respectivă i-a oferit Lidiei o ață roșie în acest scop, a făcut-o să zâmbească și, de asemenea, să uite că a avut parte de o zi extrem de grea.


”Mie doamnele astea mi-au ridicat puțin moralul pentru că erau exact cum îmi plac mie oamenii aștia, energici și pozitivi, cu o stare faină de spirit. Ne-au făcut să râdem, mi-au pus mie o ață roșie la mână, le-am spus că vreau să mă mărit. M-au scos așa din stare, am reușit să uit pentru moment că a fost o zi foarte grea”, a declarat Lidia Buble, la Asia Express.


Având în vedere că, în momentul de față, cântăreața este într-o relație cu Harlys Becerra, ar avea toate șansele ca dorința de a se așeza la casa ei să i de îndeplinească. Rămâne de văzut când va îmbrăca rochia de mireasă, cert este că nu mai are deloc răbdare în acest sens.