Roxana Vancea, mamă pentru prima dată

Roxana Vancea a născut un băiat perfect sănătos, pe cale naturală. Și-a dorit extrem de tare să poată naște în felul acesta, deoarece vrea să se recupereze cât mai repede și să se apuce de sport. Nu a luat atât de multe kilograme în greutate, dar vrea să scape și de acelea, cât mai curând posibil. Dacă ar fi optat pentru cezariană, recuperarea ar fi fost mult mai lungă și, de asemenea, mult mai dureroasă.

Sursa foto (c): Roxana Vancea/ InstaStory

Nu s-a putut abține să nu le dea vestea că a devenit mamă pentru prima dată, așa că a postat repede câteva imagini de la maternitate, iar fanii au bombardat-o cu zeci de mesaje de felicitare. Nu există fericire mai mare pentru Roxana Vancea decât nașterea băiatulul său. Acum, admiratorii vedetei așteaptă cu sufletul la gură ca proaspăta mămică să le spună cum a decurs nașterea, dar și cum se simte.

Sursa foto (c): Roxana Vancea/InstaStory


„O să nasc natural. Eu am avut probleme cu sarcina și toată sarcina am avut un inel din acela de îți ține colul închis și doctorița mi l-a dat jos aseară și din momentul în care se dă inelul ăla jos, pot să nasc oricând. (...) Am înțeles că având colul atât de scurt nu o să am un travaliu foarte lung, dar sper să mă apuce într-un moment în care să ajung repede la spital.”, a declarat Roxana Vancea pentru Antena Stars, zilele trecute.