Vedeta și-a pus fanii pe gânduri

Relația dintre Cătălin Rizea și Adda este una extrem de puternică. Aceștia au trecut împreună prin tot felul de momente care i-au pus la grele încercări, dar au reușit de fiecare dată să treacă peste fiecare obstacolo din viața lor împreună. Timp de mai mulți ani de zile, bărbatul s-a ocupat doar de cariera ei și a preferat să stea în spatele camerelor de filmat.

Deși nu intenționa să apară pe micile ecrane, el a acceptat provocarea de a participa alături de partenera sa de viață la Asia Express. În cadrul competiției de la Antena 1, oamenii au reușit să îl cunoască mai bine și și-au făcut o părere foarte bună despre el.

Adda îl iubește la nebunie, dar nu i-a spus niciodată faptul că urăște trandafirii, deși el îi cumpăra des câte un buchet. A decis, totuși, să fie sinceră cu el după ce s-a îmbolnăvit.


„Obișnuia de când ne-am cunoscut să-mi cumpere trandafiri și acum un and e zile am început să am niște probleme de sănătate și am avut un moment în care am plâns într-o seară și pe masa din sufragerie era un buchet de trandafiri și întristețea mea de atunci am zis că Doamne ferește dacă va fi să-mi ia ultimul buchet să nu fie de trandafiri și cu acest prilej a aflat și el că nu-mi plac trandafiri. Eu nu i-am zis niciodată până atunci ca să nu se supere.”, a povestit Adda, la Antena Stars.