Oana Radu este genul acela de femeie care își păstrează în permanență zâmbetul pe față, dar numai ea știe prin câte momente grele a trecut de-a lungul vieții sale. Deși nu i-a fost deloc ușor în trecut, a reușit să treacă peste greutăți ținând capul sus și sperând că va fi din ce în ce mai bine. 

Oana Radu a trecut prin clipe de coșmar

Îndrăgita vedetă nu a avut deloc noroc în dragoste și a fost în niște relații care i-au adus doar probleme și nefericire. Crede că a fost în iad, la vremea aceea, din cauza violențelor pe care era nevoită să le suporte atât din fizic, cât și verbal. Simțea că nu poate face nimic și a ales să rămână, pentru că la vârsta aceea credea că oamenii chiar se pot schimba.

Nu avea încredere că ar putea exista cineva care să o iubescă sincer și care să îi ofere tot ceea ce merita, iar toate aceste lucruri se întâmplau din cauza frustrărilor pe care le avea. Cel mai dur moment a fost cel în care unul dintre foștii ei iubiți a murit, iar ea nu era capabilă nici măcar să își exprime durerea. Nu înțelegea exact ceea ce i se întâmplă și a dus o luptă grea cu anxietatea.

"Am intrat la un moment dat în niște relații greșite, pentru că atunci când nu te place cine vrei tu, accepți ce se poate. Eu am fost în iad. Acele senzații pe care le ai sunt iadul pe Pământ. Am avut parte de violență fizică și verbală. N-am făcut nimic, am stat acolo. N-am plecat. La vârsta pe care o aveam atunci credeam că oamenii se pot schimba. Atunci nu aveam încrederea că o să poată să mă iubească cineva vreodată, din cauza frustrărilor pe care le aveam.", a declarat Oana Radu, la Teo Show.

Sursa foto (c): Oana Radu/Instagram

"Pentru mine au fost 2 ani de anxietate. Cel mai dur moment din viața mea are legătură cu moartea lui Alin (fostul iubit), deși la momentul respectiv nu am reușit să-mi exprim foarte bine durerea, nici eu nu înțelegeam ce se întâmplă. Eram atât de șocată de ceea ce trăiam, eram pe calmante, cumva mă simțeam vinovată că eu trăiesc și el nu.", a mai zis vedeta.

Citeste si:
Ana Morodan, dezvăluiri incendiare despre viața privată! Se iubește...
Ana Morodan, dezvăluiri...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Octombrie 2021 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.