Lora are mereu zâmbetul pe buze, dar numai ea știe prin câte momente grele a trecut de-a lungul timpului. Moartea părinților ei a fost cel mai greu lucru pe care a fost nevoită și a trecut cu greu peste. Recent, a vorbit despre cei care i-au dat viață în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Lora, amintiri dureroase

Mama ei s-a stins din viață în casă, privită fiind de copiii săi. Se pare că femeia avea noduli la sâni, încă de pe vremea când era în liceu și nu s-a putut face nimic pentru a-i salva viața. La vremea aceea, cântăreața nu avea atât de multe informații despre cancerul la sân și nu a putut să o ajute pe femeia care i-a dat viață. Regretă enorm aceste lucruri, dar nu mai poate da timpul înapoi să repare ceea ce s-a întâmplat.

"Am atins un prag al durerii atât de mare încât pur și simplu mi s-a transformat tot, minte, spirit, felul în care vorbesc, cum mă exprim, nu mai am «grețuri», să zic așa, să vorbesc despre orice subiect dificil", a declarat Lora, în podcast-ul lui Măruță.

Mama sa și-a iubit atât de mult soțul, încât după decesul lui, ea nu și-a mai refăcut viața. Părintele ei a fost medic, chirurg specialist urolog. Cei doi s-au cunoscut în campus, pe vremea când ea era studentă la Farmacie, s-au plăcut și s-au iubit mult. Au avut parte de o poveste de iubire ca în povești, după cum a zis chiar fiica lor.

"Mama a fost o ființă hipersensibilă. După ce a murit tata, nu și-a mai refăcut viața. L-a iubit foarte mult. Tata a fost medic, chirurg specialist urolog, genul care a intrat cu 10, a terminat cu 10. S-au cunoscut în campus, mama era studentă la Farmacie, amândoi studenți la Iași. Oameni, pe lângă faptul că erau inteligenți, erau și frumoși și talentați, amândoi au avut activități artistice, dar mai mult în vremea liceului, era perioada care era… Nu era vreo industrie în perioada aia", a adăugat

Citeste si:
Părinții, ghizi pentru copiii lor. Sfaturi practice pentru...
Părinții, ghizi pentru copiii...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Octombrie 2021 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.