Fanii Otnielei Sandu s-au îngrijorat destul de tare, în momentul în care au realizat că vedeta lipsea din cadrul galei de sâmbătă a emisiunii Bravo, ai stil. Ilinca Vandici nu i-a ținut prea mult pe jar nici pe cei de acasă, dar nici pe jurați sau concurente și a anunțat că frumoasa actriță nu mai face parte din proiect, din cauza unor probleme de sănătate pe care le are. 

Ce spune Otniela despre plecarea din emisiune

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil nu a dat prea multe detalii despre starea ei de sănătate, până în momentul de față. Se pare că Otniela Sandu s-a confruntat cu o sinuzită care a venit la pachet cu o răceală puternică. Starea în care se afla nu i-a mai permis artistei să ia parte la filmările pentru emisiunea de la Kanal D, așa că s-a luat decizia ca ea să fie eliminată din concurs.

Sursa foto (c): Instagram/Otniela Sandu

Otniela s-a simțit datoare cu o serie de explicații în fața celor care s-au gândit la ea în tot acest timp, celor care au votat-o în competiție și celor care erau, pur și simplu, curioși de ceea ce i s-a întâmplat.

Despre colaborarea în cadrul emisiunii Bravo, ai stil ea a ținut să menționeze că a fost una foarte frumoasă, dar în același timp una foarte, foarte grea. A avut parte de multe provocări, dar și de situații în care nu a mai fost pusă până acum. Deși nu pare, este vorba despre multă muncă, iar asta implică și multe emoții. Locul acela și oamenii pe care i-a întâlnit în acest proiect îi vor rămâne mereu la suflet, indiferent de ce s-ar întâmpla.

” Hello! Multumesc pentru mesaje, pentru grija si pentru gandurile frumoase! Experienta mea la @bravoaistil a luat sfarsit. A fost o calatorie frumoasa, grea, presarata cu multe provocari si situatii in care nu am mai fost pusa pana acum. Este multa munca, sunt multe emotii, competitivitate, a fost ceva nou fata de ce am facut pana acum. Am intalnit o echipa de oameni muncitori de care am fost fascinata inca din prima zi. Recunosc ca sunt cativa omuleti care au un loc special in sufletul meu: @dannaseitan, @ilinca.vandicioficial. Va zic ca este o magie acolo, chiar cu tot greul si cu toata nebunia. Sunt bine acum, am avut o sinuzita destul de rea, combinata si cu o raceala, si asta a fost motivul pentru care nu am putut continua competitia. Multumesc pentru experienta, am invatat multe si despre mine. Chiar si in timpul asta scurt cat am stat acolo. Nu am cum sa-l uit pe @m.metin12: “Hai, gata cu vorba, in 10’ incepem sa filmam” Va pup si va iubesc! 💜 ”, a transmis de Otniela, pe Instagram.

Citeste si:
Alin Oprea și Medana, primele declarații despre nuntă: „Mă simt un...
Alin Oprea și Medana, primele...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Octombrie 2021 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.