Cum arată inelul primit de „Cireșica”

Când a venit vorba de un pas atât de mare în viața lor, iubitul artistei nu s-a uitat deloc la bani și a ales pentru viitoarea lui soție un inel cu diamant, pentru care a scos din buzunar o sumă destul de mare. Cântăreața trăiește, fără îndoială, cea mai frumoasă perioadă din viața ei și este nerăbdătoare să devină mamă pentru prima dată. Se consideră pregătită pentru ceea ce va urma, chiar dacă vor avea loc multe schimbări în viața lor. Mereu și-a dorit să fie o mamă tânără, iar visul este pe cale să i se îndeplinească.

Sursa foto (c): Nicole Cherry/Instagram

Fiind extrem de încântată că partenerul ei de viață și-a făcut curaj, în sfârșit, să o ceară de căsătorie, Nicole Cherry a postat întregul weekend imagini cu inelul de logodnă arântâdu-le fanilor cât este de bucuroasă pentru tot ceea i se întâmplă. Nu avea nevoie de prea multe cuvinte, deoarece fericirea i se citea pe chip.

Sursa foto (c): Nicole Cherry/Instagram


"Asta e ultima, promise! 😂😂Sunt fericita…nu m-am putut abtine😍 Multumesc pentru mesaje🙏🏼✨", este mesajul din dreptul imaginii de mai sus, pe care a postat-o pe Instagram.