Gina Pistol, dezvăluiri inedite despre Asia Express

De câteva luni bune, viața prezentatoarei Gina Pistol s-a schimbat în totalitate. Acum, ea își dedică tot timpul pe care îl are fiicei ei pe care și-a dorit-o din tot sufletul și pe care o crește așa cum știe ea mai bine. Recent, prezentatoarea primelor trei sezoane ale emisiunii Asia Express a fost invitată în cadrul emisiunii moderată de Emi și Cuza, Asia mai Târziu, unde a mărturisit cum a ajuns să facă parte din acest proiect frumos.


”Hai să vă spun povestea acestui proiect. Eu când am auzit de Asia Express, am auzit ca potențial concurent, atunci filmam Chefi la cuțite. Eu știam formate din străinătate, chiar am vrut să particip, dar mă frământa o întrebare: "Cu cine fac eu echipă?”, a povestit Gina Pistol, în emisiunea băieților de la Noaptea Târziu - Asia mai Târziu.


Iubita lui Smiley nici nu visa să prezinte vreodată acest show de televiziune. Vedeta și-a dorit enorm să meargă în Asia Express în calitate de concurentă, pentru că știa cum arată formatul unei astfel de emisiuni din alte țări. Nu a avut, însă, ocazia de a face acest lucru și nici nu găsise partenerul perfect care să facă față tuturor probelor și provovărilor din concurs. Astfel, a ajuns să dea o probă pentru a deveni prezentatoare, s-a descurcat de minune și a obținut postul.


"Este foarte important partenerul de joc, pentru că trebuie să fie un om care să te completeze și să te calmeze. Nu voiam o prințesă, iar dacă stau după una care stă să se aranjeze dimineața..... Eu sunt foarte punctuală, pun foarte multă pasiune în tot ceea ce fac, inclusiv atunci când mă cert”, a mai povestit iubita lui Smiley.