În gala de sămbătă a emisiunii Bravo, ai stil, Carmen Negoiță a fost cea care a părăsit competiția. Vedeta nu a primit susținere din partea celor de acasă, s-a situat pe ultimul loc în clasament și a fost nevoită să își ia adio de la colegele sale. La momentul eliminării, fosta concurentă nu a avut putere să spună prea multe lucruri, dar imediat după ce și-a revenit a venit cu o serie de explicație pentru urmăritorii ei din mediul online și a ajuns la o singură concluzie - nu era locul ei acolo.

Nicoleta Dragne a început în forță

Cu sau fără ea, show-ul merge mai departe, iar o nouă concurentă este pregătită să facă ravagii în platou și reușește să îi lase mască pe toți, încă de la prima sa aparație. Este vorba chiar despre Nicoleta Dragne pe care publicul larg o știe in cadrul unei alte emisiuni de succes de la noi din țară și anume Insula Iubirii. Vedeta a fost foarte bine primită de către colegele sale, după cum se poate observa din teaser-ul postat pe canalul de YouTube Bravo, ai stil.

Ediția din această seară se anunță a fi una incendiară, deoarece Nicoleta Dragne vine cu o provocare inedită atât pentru colegele sale, cât și pentru îndrăgitul prezentator pe care aproape că l-a lăsat fără haine. Proaspăta mămică îi adreseasă lui Victor Slav câte o întrebare pe care dacă nu o ghicește trebuie să renunțe la câte o piesă vestimentară, iar în caz contrar ea va fi nevoită să facă acest lucru.

„Dragilor, acum pot să vă spun de ce am lipsit din online și despre ce proiect nou vă spuneam. Intrarea mea în competiție o puteți vedea mâine de la 10:30 pe Kanal D”, a transmis Nicoleta Dragne, în mediul online.

Rămâne de văzut cum se va descurca fosta concurentă de la Insula Iubirii în acest concurs, cert este că își dorește foarte, foarte tare să ajungă până în marea finală și, de ce nu, să câștige competiția.

În niciun sezon, nimeni nu a făcut asta!", a zis, uimită, Raluca Bădulescu.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Octombrie 2021 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.