Care a fost picătura care a umplut paharul în cazul lui Sensy? De ce vrea să plece din cadrul competiției Bravo, ai stil? Ei bine, vedeta a explicat cum a ajuns să își dorească acest lucru și de ce simte că nu mai este locul său în cadrul show-ului de la Kanal D. Uite ce a declarat!

Sensy este una dintre cele mai iubite și votate concurente din cadrul emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, singura care a reușit să obțină mai multe voturi decât ea fiind Ruxi. Din nefericire, cei pe care blondina nu îi poate impresiona sunt cei treu jurați, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Tibi Clenci. În ultima vreme, ea nu a mai reușit să obțină steluțe și a dat-o în bară chiar și în gală.

Sensy vrea să pună capăt acestei experiențe

Cele mai recente comentarii ale juraților despre ținuta sa au scos-o din sărite pe Sensy, care și-a exprimat dorința de a părăsi concursul și pentru a se asigura că va fi eliminată în gala de sâmbătă, și-a rugat admiratorii să nu îi mai acorde voturile lor. A ajuns la concluzia că locul său nu este acolo și că a venit vremea să pună punct acestui capitol din viața sa.

„Se pare că nu este locul meu aici și cred că ar trebui să plec. Lacune, nu ai stil, cred că deja s-au spus multe. Nu mai e cazul. Cred că e momentul să pun punct, cred că prea am pus virgulă. I-am rugat pe oameni să nu mă mai voteze ca să plec acasă, să ies pe ultimul loc.Decizia de a pleca din emisiune cred că îmi stătea așa pe buze sau în cap de mai mult timp, doar că nu am avut curajul, așa cum a avut Carmen, să o spun public. Ei bine, acum s-a umplut paharul și trebuie să știi când să te retragi. Am simțit că este momentul să mă duc acasă. Când o chestie îți face rău nu ai cum să faci față.”, a declarat Sensy, potrivit wowbiz.ro.

A decis să plece din emisiune acum câteva zile bune, dar nu a avut curajul să o spună public, la fel cum a făcut colega sa, Carmen Negoiță. A ținut să precizeze și că nu o deranjează faptul că se află pe ultimul loc, că nu primește steluțe, ci faptul că îi este constestată activitatea sa în mediul online, care nu are niciun fel de legătură cu tema emisiunii.

Citeste si:
Cum se înțelege Mike cu fiica Iuliei Albu. Concurenta de la America...
Cum se înțelege Mike cu fiica...

„Eu nu am o problemă că sunt pe ultimul loc sau că nu am steluțe, dar deja comentariile pe lângă acest subiect mă depășesc total și prefer să tac și să mă retrag pentru că așa e mai bine și pentru mine și pentru reputația mea. Mi se contestă munca mea de pe online care nu are nicio legătură cu acest show și nu are nicio legătură cu stilul, cu hainele”, a mai zis ea, potrivit sursei citate.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Octombrie 2021 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.