De zile bune, circulă un zvon pe internet conform căruia Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au divorțat sau urmează să o facă. După ce prezentatorul a decis să discute despre acest subiect și a afirmat că între ei nu s-a pus deloc problema de una ca asta, informațiile false despre separarea lor au continuat să circule pe internet.

Văzând că oamenii nu încetează să discute despre viața sa privată și că presupul divorț dintre ei este un subiect de interes, fosta concurentă de la Bravo, ai stil a decis să lămurească odată pentru totdeauna această situație. Cristina Șișcanu a fost bombardată de mesaje legate de ea și de soțul ei, așa că s-a simțit datoare cu o serie de explicații, pentru a le închide gurile răutăcioșilor.

Cristina Șișcanu, adevărul despre divorț

Foarte multe persoane spun că povestea lor de iubire a ajuns la final. Ea nici măcar nu a știut cum să reacționeze într-o asemenea situație, pentru că nimic din ce s-a spus despre ei nu este adevărat. Cristina Șișcanu nu este deranjată de ceea ce spun oamenii, pentru că nu are niciun motiv să o facă. Relația lor merge bine, sunt fericiți, iar acesta este singurul lucru care contează pentru ea și pentru partenerul ei de viață.

”Voiam sa vorbesc despre situatia aceasta cu divortul. Intr-adevar de vreo zece zile, ne intreaba foarte multe persoane daca am divortat, daca divortam...lumea e tot mai preocupata de subiect, pe Instagram ma tot intreaba persoane. Lumea afirma ca noi am divortat si cu parere de rau afirma acest lucru...sincer, nu stiu cum ar trebui sa raspund la o astfel de situatie. In primul rand, nu este adevarat. In al doilea rand, nu stiu de ce ar trebui sa ma justific daca e adevarat sau nu, dar inteleg aceasta curiozitate a persoanelor care ne cunosc, o inteleg, nu sunt absurda sa inteleg acest lucru.

Sincer, nu ma deranjeaza in niciun fel ca s-a speculat asta, pentru ca nu este adevarat. Dar intr-adevar a fost un pic incomod pentru ca a trebuit sa dam explicatii unor oameni. Nu intelegeam de ce exista asemenea intrebari din partea unor oameni pe care nu-i cunosc. Am cercetat problema si se pare ca tot internetul este impanzit de o stire despre ceva de genul acesta, a unui divort intre mine si Madalin, dar de fapt daca citesti articolele nu despre asta e vorba”, a mărturisit Cristina Șișcanu, pe pagina ei de Instagram.

Citeste si:
Declarații tulburătoare pe care i le-a făcut Ioan Cărmăzan lui...
Declarații tulburătoare pe...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Octombrie 2021 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.