Bianca Drăgușanu nu și-a dorit un copil, nu plănuise să rămână gravidă și nici nu se vedea în postura de mamă vreodată, dar s-a întâmplat. În momentul în care a rămas însărcinată se pare că nu a fost prea încântată de idee și a dat de înțeles, în cel mai recent interviu pe care l-a acordat, că dacă oamenii din jurul ei nu ar fi respectat cerințele impuse de ea, ar fi renunțat la copil.

Nu regretă nici măcar o clipă că a adus-o pe lume pe Sofia, pentru că este cel mai frumos lucru care i s-a putut întâmpla vreodată și cea mai mare realizare a sa. Vedeta ar face orice ar fi nevoie pentru fiica sa, pentru că este cea mai importantă ființă pentru ea. Mai mult de atât, nu și-a imaginat vreodată că va ajunge în această postură și că o să iubească rolul de mamă.

Bianca Drăgușanu, despre sarcină

Au trecut deja cinci ani de când vedeta a născut, dar a oferit o serie de declarații total neașteptate despre momentul în care fiica ei și a lui Victor Slav a venit pe lume. Multă lume nu a crezut că este însărcinată și că, de fapt, ar fi avut o mamă surogat. Toate acestea, deoarece Bianca Drăgușanu a ținut să se recupereze rapid, după ce născut prin cezariană, iar burta i-a dispărut complet încă din a treia zi.

„In momentul in care Sofia a venit pe lume a fost o nebunie nationala. Toata lumea spunea ca eu am avut o sarcina fake si ca am avut o mama surogat pentru ca eu a treia zi am iesit din spital intr-un corset masura xs si burta disparuse instant. Aici a fost nivelul ambitiei mele dupa sarcina, sa ma refac foarte rapid si sa nu am timp de depresie. Am avut tot felul de probleme. in ultimele 2 luni nu mai poti sa dormi, nu-ti gasesti nicio pozitie, mainile umflate, picioarele la fel, te doare spatele, nu poti sa te imbraci. Nu am fost singura, am avut familia langa mine, fostul meu sot era langa mine. I-am aliniat pe toti si le-am spus ce au nevoie sa faca”, a declarat blondina, în cadrul emisiunii pe care o prezintă Mihai Ghiță.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Octombrie 2021 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.