Nu regretă nici măcar o clipă că a adus-o pe lume pe Sofia, pentru că este cel mai frumos lucru care i s-a putut întâmpla vreodată și cea mai mare realizare a sa. Vedeta ar face orice ar fi nevoie pentru fiica sa, pentru că este cea mai importantă ființă pentru ea. Mai mult de atât, nu și-a imaginat vreodată că va ajunge în această postură și că o să iubească rolul de mamă.


Bianca Drăgușanu, despre sarcină

Au trecut deja cinci ani de când vedeta a născut, dar a oferit o serie de declarații total neașteptate despre momentul în care fiica ei și a lui Victor Slav a venit pe lume. Multă lume nu a crezut că este însărcinată și că, de fapt, ar fi avut o mamă surogat. Toate acestea, deoarece Bianca Drăgușanu a ținut să se recupereze rapid, după ce născut prin cezariană, iar burta i-a dispărut complet încă din a treia zi.


„In momentul in care Sofia a venit pe lume a fost o nebunie nationala. Toata lumea spunea ca eu am avut o sarcina fake si ca am avut o mama surogat pentru ca eu a treia zi am iesit din spital intr-un corset masura xs si burta disparuse instant. Aici a fost nivelul ambitiei mele dupa sarcina, sa ma refac foarte rapid si sa nu am timp de depresie. Am avut tot felul de probleme. in ultimele 2 luni nu mai poti sa dormi, nu-ti gasesti nicio pozitie, mainile umflate, picioarele la fel, te doare spatele, nu poti sa te imbraci. Nu am fost singura, am avut familia langa mine, fostul meu sot era langa mine. I-am aliniat pe toti si le-am spus ce au nevoie sa faca”, a declarat blondina, în cadrul emisiunii pe care o prezintă Mihai Ghiță.