Mădălin Șerban este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri de la noi, iar cei mai mulți dintre ei au început să îl aprecieze după ce a intrat în trupa 5GANG, care s-a destrămat de curând. Tânărul nu a vorbit despre infectarea lui coronavirus timp de o săptămână, după care a decis că ar trebui să le povestească și fanilor lui despre situația cu care se confruntă.


Mădălin Șerban, infectat cu coronavirus

Artistul este norocos, deoarece forma pe care o are el este una destul de ușoară și se aștepta, având în vedere cât de multe povești a auzit, să îi fie mult mai rău de atât. Imediat după ce testul i-a ieșit pozitiv, s-a izolat, a luat medicamente, a mâncat bine și a început să consume tot mai multe lichide. Preferă să mai stea în casă o vreme, până când testul pe care îl va face va ieși negativ. A promis că va anunța pe toată lumea, când va veni ziua aceea.


Un„Vă voi explica chiar acum de ce sunt în a opta zi de COVID, mâine este a noua zi. Am stat în casă, mi-am luat medicamentele, am mâncat bine, am băut litri de ceai, transpir, dusuri la greu si vreau sa va zic ca ma simt foarte bine. Nu m-am simtit rau, adica nu atat de rau cum am auzit. Ma consider norocos, am avut o fază ușoară de COVID. O sa mai stau în casă și o să mai fac teste și când testul o sa fie negativ o să anunț. Fiind a opta zi însemnă că mai am undeva la 6 zile pana cand e gata virusul, așa că ne auzim cu detalii”, a povestit Mădălin Șerban, pe contul lui de Instagram.