Mara Bănică a trecut prin clipe de coșmar, după ce fiul ei cel mare a intrat în conctact cu o persoană care a fost confirmată pozitiv cu COVID-19. Vedeta, fiind însărcinată în șase luni, se teme extrem de tare pentru starea bebelușului, în cazul în care s-ar îmbolnăvi și speră din suflet că nu va ajunge în acel punct.

Ca o măsură de precauție, Mara Bănică se testează pentru COVID-19 în fiecare zi. La momentul actual nu are simptome, deși băiețelul ei a intrat în conctact cu o persoană pozitivă și speră ca lucrurile să rămână în stadiul acesta. Într-una dintre zile a avut un atac de panică, pentru că se teme foarte tare de boală și cum aceasta i-ar putea afecta evoluția sarcinii. Atât ea, cât și partenerul ei de viață își doresc un copil și nu ar suporta ideea că ar putea păți ceva.

Mara Bănică se testează zilnic

”Mă testez zi de zi și eu, și Dima. Nu am niciun fel de simptome, sper să rămână așa, dar am avut un atac de panică. Mă tem foarte tare de boală și din cauza sarcinii, e și normal. Mi-e frică să nu se întâmple ceva, mai ales că este un copil foarte dorit”, a declarat Mara Bănică pentru fanatik.ro.

Jurnalista s-a chinuit foarte mult timp să rămână însărcinată, iar la vreme aceea, nu era clară situația cu vaccinul în țara noastră. Nici măcar medicii nu avea înformații concrete și i s-a recomandat să nu îl facă, așa că a urmat sfaturile respective. La scurt timp după, a reușit să rămână gravidă, dar nici atunci nu existau date clare despre vaccin și a renunțat de tot la această idee. Acum, când totul este clar, nu poate risca având în vedere că în doar trei luni va aduce pe lume un copil.

”La acea vreme, pe când eu mă chinuiam să rămân însărcinată, nu era clară situația cu vaccinul. Cu trei luni înainte de a rămâne, medicii nu știau cum este cu vaccinul, mi s-a recomandat să nu îl fac. După ce am rămas însărcinată, nu era clar dacă e bine să te vaccinezi, așa că nu l-am mai făcut. Acum, văd eu, zic medicii că e ok, dar nu pot să risc”, a mai declarat ea, pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Theo Rose, fotografii de colecție în a opta lună de sarcină: „Am...
Theo Rose, fotografii de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Septembrie 2021 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.