Despre Alina Eremia toți fanii eu au crezut că are COVID-19, încă din momentul în care le-a spus că este răcită și a postat o serie de Story-uri în care, într-un fel sau altul, a mărturisit că va fi nevoită să stea în casă o perioadă. Mai apoi, a relatat că are nevoie de o pauză vocală, până când a început să se scrie că ar avea, de fapt, coronavirus.

Alina Eremia a susținut, zilele trecute, un concert de zile mari la Craiova unde au luat parte mii de oameni fiind, de asemenea, primul ei eveniment mare după pandemie. S-a bucurat din plin de această experiență, dar la scurt timp după, și-a făcut un test pentru COVID-19 și a ieșit pozitv. Cântăreața nu și-a dorit să vorbească despre aceste lucruri pe rețelele sociale, pentru a nu face o știre pe baza situației sale.

Alina Eremia, despre starea ei de sănătate

Cu toate acestea, ea a considerat că ar fi mult mai bine pentru cei care țin la ea să afle chiar de la artistă cum se simte și cum a ajuns să fie infectatată. Alina Eremia a avut, inițial, o bronșită care i-a dat mari bătăi de cap și se simțea extrem de obisită. Avea sistemul imunitar slăbit și a fost predispusă să ia virusul. Din fericire, starea sa este una bună, având o formă ușoară, iar acum așteaptă ca perioada de autoizolare să treacă și să revină la viața sa obișnuită.

„Nu am vrut să fac o știre din asta, dar mai bine aflați de la mine cum mă simt. Da, am fost confirmată pozitiv, în urma unui test de rutină pe care îl fac săptămânal.

Aveam o bronșită care îmi dădea bătăi de cap de 2 săptămâni, așa că, pe fond de oboseală acumulată în ultima perioadă și având sistemul imunitar slăbit, am fost predispusă să iau virusul. Sunt deja în autoizolare de câteva zile. Starea mea de sănătate e bună. Din fericire, am o formă ușoară. Aveți grijă de voi și de sănătatea noastră”, a declarat Alina Eremia, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.