Andreea Esca a fost invitată în cadrul emisiunii ”Întrebarea mesei rotunde” moderată de actorul Marius Manole, unde a primit întrebări care mai de care mai ciudate la care nu a evitat să răspundă. Cei doi s-au amuzat copios, dar au adus în discuție și lucruri ceva mai serioase, legate de relațiile copiilor ei.

Andreea Esca este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, dar cea mai mare realizare din viața sa o reprezintă copiii ei, pe care i-a crescut așa cum a știut ea mai bine și cărora le-a oferit tot ceea ce și-au dorit ei. Prezentatoare de știri se mândrește cu Alexia și Aris și îi sprijină în tot ceea ce fac, chiar și atunci când vine vorba de relații.

Andreea Esca, mai sinceră ca oricând

La un moment dat, actorul Marius Manole a întrebat-o pe Andreea cu ce persoane din lumea mondenă nu ar accepta ca ei să aibă o relație. Fiind o fire deschisă, vedeta a susținut că ar putea fi cu oricine își doresc ei. Singurele lucruri de care se teme ea ar fi ca persoanele de lângă copiii ei să nu aibă o rea influență asupra lor, de exemplu, să nu consume droguri.

Dar dacă ar fi cu Tzancă manelistul?, a întrebat-o actorul.

Nu cred că pot veni cu cineva care să fie chiar atât de greșit, pentru că eu totuși cred că ai stat 18 ani în casă cu mine și cred că se cultivă niște valori. Poți să ai niște ieșiri din decor, dar cred că în final fiecare dintre noi ne întoarcem undeva unde am fost crescuți, educați și învățați”, i-a răspuns Andreea Esca.

Pentru a pune paie pe foc, actorul a întrebat-o dacă ar accepta ca Alexia Eram să fie într-o relație cu Tzancă Uraganu. Esca nu crede că fiica ei ar aduce pe cine precum manelistul acasă. Mai mult de atât, ea a fost întrebată dacă are idee cine este manelistul, ia răspunsul său a fost unul afirmativ.

„Dar știi cine e Tzancă Uraganul?”, a mai întrebat-o actorul.

„Bineînțeles că știu. E primul în Trending pe Youtube”, i-a răspuns prezentatoarea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Septembrie 2021 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.