Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute concurente de la Asia Express. Ea face echipă cu sora sa, Estera, iar în ediția de seara trecută, după ce s-au distrat de minune, cântăreața a cedat și a început să plângă. În cadrul acestui show, oamenii de acasă îi pot vedea pe concurenți așa cum sunt ei în viața reală cu bune, dar și cu rele și află lucruri mai puțin știute despre ei.

Estera și Lidia Buble au făcut față cu brio provocărilor de până acum, iar în ultima ediție, ele au câștigat prima lor imunitate fiid foarte încântate de acest lucru. Li s-a asigurat cazare la hotel, mâncare, dar și certitudinea că nu vor fi în pericol de eliminare în perioada imediat următoare. Acestea au fost foarte, foarte norocoase și au găsit un domn care nu doar că le-a dus la destinație, dar le-a cumpărat și de mâncare.

Asia Express sezonul 4

Când mai aveau puțin și urma ca ele să coboare din mașină și să facă misiunea, Lidia Buble a început să plângă, deoarece se atașase de acel om și deși nu îl cunoștea, vărsa lacrimi amare pentru el. Artista a mărturisit că îi va fi foarte, foarte dor de el, pentru că mai rar au întâlnit astfel de oameni pe „Drumul Împăraților”.

În Turcia, Asia Express s-a filnat în plină pandemie de coronavirus, iar acesta a fost un mare dezavantaj pentru cele nouă echipe, care au fost nevoite să facă față unor situații extreme. Au fost zile în care au stat ore în șir să facă autostopul și în care nu și-au găsit, pur și simplu, un loc care să dormă.

“Eu o să plâng după domnul ăsta, serios, e foarte drăguț. Eu nu puteam să accept faptul că omul ăla pleacă și că nu o să-l mai văd niciodată. M-am atașat de el într-un fel în mașină. Câte ne-a povestit, deja eu aveam impresia că îl cunosc de o viață. Lasă-mă în pace că m-am atașat de el. Nici nu-l cunosc și plâng după el. A fost prea drăguț”, a spus Lidia Buble, la Asia Express.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Septembrie 2021 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.