Nouă echipe au acceptat propunerea Antenei 1 de a participa la cel mai dur reality-show din România, „Asia Express”. După Nico și Alexandra Matei, o nouă echipă mamă-fiică a dorit să înfrunte necunoscutul. Maria Speranța și mama Adriana Trandafir au pornit neînfricate pe Drumul Împăraților.

Asia Express sezonul 4. Cine este Maria Speranța și cu ce se ocupă

Maria Speranța are 20 de ani și este fiica actriței Adriana Trandafir. Tânăra nu i-a călcat pe urme mamei sale, ci a ales să stea departe de lumina reflectoarelor. Ea studiază la Haga, secția de Marketing, la Relații Internaționale.

„Maria Speranța este studentă la Haga, la Relații Internaționale, face Marketing. Când și-a făcut dosarul ca să fie admisă la facultate, Maria Speranța a avut de completat un chestionar.

Și una dintre întrebări a fost – nu mi-a spus, dar am văzut: care este cel mai greu lucru pe care l-a rezolvat? Iar ea a spus: «Cel mai greu lucru pentru mine a fost să ies din umbra mamei mele și lumea să mă recunoască după umbra mea». M-a durut foarte tare, pentru că eu nu am fost o mamă care să îi scoată în față, să se afișeze cu ei, să spun tot timpul că sunt copiii mei, nu… Maturitatea asta m-a durut, dar a fost o durere care mi-a făcut și bine”, a povestit Adriana Trandafir într-un interviu pentru Libertatea.

Citeste si:
Asia Express, etapă cu eliminare sigură! Concurenții trebuie să...
Asia Express, etapă cu...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Adriana Trandafir are și un băiat. E avocat și predă Dreptul la facultate

Celebra actriță are 65 de ani, iar pe Maria Speranța a născut-o pe când vedeta avea 45 de ani. Ea mai are un băiat, pe Ștefan Bogrea, din primul mariaj. Copilul avea 7 ani când părinții au decis să se separe. Artista a suferit când primul soț a câștigat custodia fiului lor și ce a apăsat și mai tare pe rană a fost faptul că bărbatul a fost ajutat în instanță chiar de tatăl vedetei pentru a i se da copilul în grijă.

„Ștefan a împlinit pe 3 septembrie 28 de ani. Este un avocat iubit de studenți. M-am dus să îl văd o dată la un curs și când am văzut cât de artist este atunci când predă acel Drept Internațional și cum a abordat el studenții altfel și cât de special este, eu, de acolo de sus, de după o coloană din aula facultății, am zis: «Doamne, îți mulțumesc, mi l-ai făcut talentat!».

Citeste si:
Sensy vrea să plece de la Bravo, ai stil! Ce a supărat-o atât de...
Sensy vrea să plece de la...

Este un avocat bun și va avea o carieră pedagogică excepțională, pentru că are acest har. Ștefan își începe mereu cursul cu o glumă”, a mai povestit Adriana Trandafir pentru sursa menționată.

Vedetele au pornit deja pe Drumul Împăraților

9 perechi de vedere au început aventura vieții lor pe Drumul Împăraților. Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug sunt cei care au dorit o doză de adrenalină pe meleaguri strâine. Cursa a pornit din Turcia, va continua cu Georgia, va continua cu Iordania și va sfârși cu Israel, acolo unde vom afla și câștigătorii marelui premiu.

Citeste si:
Maria Speranța, probleme grave de sănătate la Asia Express:...
Maria Speranța, probleme...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.