Mihai Petre, talentat dansator și devenit cunoscut de publicul larg datorită rolului de jurat din emisiunea „Dansez pentru tine” și „Românii au talent”, a pornit în competiția de la „Asia Express” alături de soția sa, Elwira, originară din Polonia. Iată cum și-a început vedeta cariera în televiziune.

Cine este dansatorul Mihai Petre de la Asia Express sezonul 4 și cum și-a început cariera în televiziune

Mihai Petre, născut în 28 martie 1979, în București, este dansator, instructor de dans și actor român, care s-a remarcat în show-ul „Dansez pentru tine” difuzat de Pro TV. În perioada 2011-2014 și 2019-2021 a fost jurat al emisiunii „Românii au talent”. El a început dansul sportiv de la vârsta de 8 ani, la insistențele mamei sale, înainte practicând karate. O bună bucată de timp a făcut în paralele cele două discipline, apoi s-a dedicat dansului, ceea ce s-a dovedit a fi cea mai bună alegere.

La vârsta de 14 ani a devenit campion național, iar după ce și-a cunoscut soția ba chiar a strălucit. Cei doi formează o pereche fantastică atât în viața privată, cât și în cea profesională, devenind ceva timp după ce și-au închegat relația campioni ai României, fiind semifinaliști la Cupa Mondială și finaliști în Cupa Europeană de Dans. Ei sunt prima și pereche din România care s-a clasat în primele 50 ale lumii în IDSF World Ranking List în 2004. Pe lângă cariera pe care o are în dans, Mihai Petre a reușit să prezinte interes și ca actor în telenovelele de la Acasă TV, acolo unde a și debutat în această nouă postură.

E convins că va reuși să facă o figură bună în cadrul show-ului de la Antena 1 alături de soția sa

„Eu sunt sigur că suntem o echipă puternică, de-aia merg în Asia Express, ca să văd cât mă ține și dacă suntem cu picioarele pe pământ. Asia Express e viața comprimată la maximum. Trăiești într-o zi cât alții în zece. Practic, câștigul nostru este că vom trăi din nou. Nu e prima dată când pe mine mă lovește realitatea dur. Noi avem ceva experiență cu anduranța asta și eu sper că încă o mai avem.

Știm că trebuie să facem autostopul, știm că trebuie să dormim în condiții foarte nasoale. Cel mai nasol era să stăm într-o clădire părăsită fără electricitate, fără încălzire. Am dormit și la cort, am dormit și pe barcă, am dormit în frig, în grote, dormi oriunde, n-ai ce face, deja am început să sar în pat noaptea, o să am o cădere psihică 100%. Nu mai suport să mă milogesc, suntem ca ultimii câini. Cât de greu se poate atât primești. Mă gândesc la un psiholog bun pentru când ne întoarcem”, a declarat Mihai Petre.

Citeste si:
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici să fie, dacă nu era prezentatoare:...
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici...

A fost dat afară de la Pro TV

În luna octombrie a anului trecut, Mihai Petre a fost înștiințat că nu va mai face parte din echipa „Românii au talent”. El a fost înlocuit de Alexandra Dinu. Vestea nu i-a picat bine dansatorului, care își dorea să rămână la masa juraților.

„Am discutat despre asta, am fost anunțat oficial de luni, iar vineri (9 octombrie) s-a comunicat. O așa veste te ia întotdeauna pe nepregătite. Știam cu câteva zile înainte că exista intenția de a se schimba ceva la masa juriului. Se dorește aducerea unei doamne sau domnișoare. Dar n-a fost sigur. Nu ține de mine să judec asta, știu doar că asta s-a dorit. Aceasta a fost ideea principală, aceea de a obține un echilibru acolo, în juriu”, a declarat acesta într-un interviu pentru Click.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Septembrie 2021 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.