Alex Bodi continuă seria dezvăluirilor șocante. Omul de afaceri a vorbit recent despre motivele pentru care o bătea pe Bianca Drăgușanu, a mărturisit-o dacă a obligat-o sau nu pe fosta lui parteneră de viață să se prostitueze, a spus și cum au decurs primele întâlniri cu diva, dar și care este suma de bani pe acesta o cheltuiește zilnic.

Toată lumea știe că Alex Bodi este putred de bogat și că nu se uită la bani, când vine vorba despre mofturile sale. Deși în momentul de față cardurile îi sunt blocate din cauza problemelor pe care le are cu legea, el dă sume mari de bani doar pentru a lua masa în oraș sau pentru cheltuielile pe care vrea să le facă.

Alex Bodi nu se ascunde după deget

La început nu a vrut să de această informație, intrebat fiind câți bani cheltuiește în fiecare zi din viața sa, pentru a nu se intepreta în niciun fel, dar mai apoi a mărturisit. Totul depinde de locurile în care merge, dacă face sau nu nu cumpărături sau dacă stă acasă. El nu are nici cea mai mică idee ce bani intră acum în conturile sale, având în vedere că acestea îi sunt blocate. Înacasează mulți bani de la firme sau de la imobilele pe care le are în chirie, iar zilnic dă în jur de 500-1000 de euro pe tot felul de lucruri.

„Nu țin evidența, pentru că zilele diferă, zonele și țările diferă. Nici nu vreau să mă pronunț, să nu sune cumva…Depinde, pentru că eu îmi petrec timpul acasă, mănânc în oraș, merg la cumpărături.

În momentul de față, eu am toate conturile blocate, din cauza arestării mele. Deci, eu nu știu ce bani îmi intră în conturi, pentru că nu se poate. Am de încasat de pe urma unor chirii, firmele. Cheltuiesc pe zi 500-1000 de euro, depinde când ieș, depinde de zi, dacă e weekend. Nu țin evidența, dar se cheltuie banul. Se duc 30-40.000 de euro pe lună, cu ce am de plătit, cu una alta”, a declarat Alex Bodi, în emisiunea lui Denise Rifai.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Septembrie 2021 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.