Roxana Nemeș s-a măritat, în urmă cu doar câteva zile, cu partenerul ei de viață, Călin Hagima. Diferența de vârstă dintre ei a dat curs unor comentarii acide venite din partea internauților. Fosta concurentă de la Survivor România 2021 a fost acuzată de faptul că s-ar fi căsătorit din interes, dar se pare că toate zvonurile care au apărut sunt false și că sentimentele sale sunt reale.

În declarația de avere a soțului Roxanei Nemeș, acesta nu are nicio proprietate pe numele său, semn că vedeta nu l-a ales, pentru că ar fi putred de bogat așa cum s-a speculat. Mai mult de atât, frumoasa vedetă apreciază gesturile mici, iar acestea sunt cele care au reușit-o să o cucerească și să își dorească enorm ca el să îi fie alături pentru tot restul vieții sale. Vedeta se bucură enorm că și-a găsit sufletul pereche, iar ceea ce spun gurile rele nu valorează nimic pentru ea.

Călin Hagima, cerere în căsătorie neașteptată

Recent, Roxana Nemeș a povestit cum a fost cerută în căsătorie de către Călin Hagima, dar și cum l-a cunoscut pe cel care i-a devenit soț. Cei doi s-au văzut pentru prima dată în vârf de munte, unde doar au apucat să se salute. Timp de un an și jumătate s-au tot întâlnit, s-au plăcut și au decis să fie împreună. Legat de cererea în căsătorie, vedeta a mărturisit că a fost una inedită la care nu s-ar fi așteptat niciodată.

„Noi ne-am cunoscut în vârf de munte, doar ne-am salutat și ne-am văzut de drum. Destinul ne-a pus față în față de câteva ori pe parcursul unui an și jumătate. Cererea în căsătorie a fost inedită, nu mă mai așteptam, dar m-a cerut în centrul Bucureștiului, punând poze cu noi la apus și răsărit pe magazinul Cocor cu întrebarea: 'Vrei să ne petrecem fiecare răsărit împreună până când viața ne va despărți?' Eu sunt adepta lucrurilor mici, dar în care pun mult suflet. I-am făcut tablouri cu mesaje din sufletul meu, mă gândesc întâi la el și apoi la mine în tot ceea ce fac”, a povestit Roxana Nemeș într-un interviu, potrivit wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.