Imediat după ce fosta concurentă de la Survivor România, în vârstă de 31 de ani, a postat primele imagini de la nuntă cu partenerul ei care este mai în vârstă cu 10 ani, comentariile de hate au început să curgă. Internauții l-au comparat pe Călin Hagima cu Viorel Lis și au acuzat-o pe frumoasa vedetă că s-ar fi căsătorit cu el, doar pentru că este un bărbat plin de bani, ci nu pentru că sentimentele sale pentru el ar fi unele reale.


Mellina, urări de bine pentru Roxana Nemeș

Ei bine, nu toată lumea a avut ceva rău de zis la adresa lor. Mellina, fosta Războinică, a vrut și ea să îi transmită un mesaj Roxanei Nemeș, după ce s-a măritat. Cântăreața le-a urat casă de piatră și să aibă parte de toată fericire. Fosta concurentă de la Survivor a vrut să îi arate Faimoasei că nu îi poartă pică, deși soțul ei jignit-o de mai multe ori, când e duelau în cadrul emisiunii de la Kanal D.


„Casa de piatra! ❤️❤️Va doresc toata fericiriea din lume chiar daca sotul tau mi-a mai umplut din cand in cand frigiderul cand ne “duelam” la Survivor 🤣😜🤗”, i-a scris Mellina în comentarii Roxanei Nemeș.