Simona Halep și Toni Iuruc au avut parte de o cununie civilă de vis. Cei doi au organizat o petrecere la care au luat parte cei mai importanți oameni din viața lor. Toate lucrurile au fost alese cu mare atenție, astfel că oamenii prezenți nu vor putea uita prea curând evenimentul respectiv.

Cei doi îndrăgostiți s-au distrat pe cinste, iar Simona Halep a oferit deja primele declarații după ce a zis cel mai sincer și frumos „Da!” din viața sa. Tenismena este foarte fericită și recunoscătoare pentru tot ceea ce i se întâmplă și, după cum a spus chiar ea, se află într-un moment de euforie prelungit. A dansat toată noaptea și se bucură că a ieșit totul așa cum și-au propus.

Simona Halep, despre cel mai frumos cadou pe care l-a primit

„Sunt într-un moment de euforie prelungit, pentru că sunt bucuroasă şi fericită de ceea ce se întâmplă în viaţa mea. M-am bucurat tare mult, am dansat foarte mult, mă dor tălpile încă.”, a declarat Simona Halep, la TennisWin.

Simona Halep și Toni Iuruc nici nu au vrut să audă de bani în plic, așa cum se obișnuiește. Cei doi au preferat ca invitații să le aducă niște cadouri simbolice, pe care să le poată păstra ca amintire pentru toata viață. Cel mai frumos dintre acestea a fost o rachetă de tenis primită de la domna Ruzici. Se pare că soțul ei are o cameră în care ține toate trofeele pe care Simona Halep le-a câștigat, iar cadoul respectiv va fi adăugat la colecție.

„Au fost rachetele de tenis de la doamna Ruzici. Au fost cadouri cerute. Am rugat-o să îmi dea o rachetă cu care a evoluat la Roland Garros. Soţul meu face o cameră, un fel de muzeu, cu toate trofeele mele, a fost dorinţa lui, nu a mea.Dorinţa mea a fost să facem această cameră la Constanţa, dar s-a schimbat planul şi este la Bucureşti. Toni a vrut o rachetă de-a domnului Ţiriac, una a domnului Năstase şi una de la doamna Ruzici. Până acum am primit doar de la doamna Ruzici, bărbaţii se lasă greu, observ.”, a mai zis tenismena.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.