Albert Oprea și Maria Chițu au fost doi dintre cei mai apreciați concurenți de la Survivor România. Cei doi au au avut o vreme în care s-au înțeles destul de bine și toată lumea credea că vor ajunge să formeze un cuplu. Nu a fost deloc așa și, nici acum la câteva luni bune de la terminarea competiției, se pare că foștii Războinici nu și-au reglat conturile.

Vedetele au fost invitate într-un platou de televiziune și au vorbit despre situațiile care i-au pus în dificultate, în Republica Dominicană, dar și despre relația lor. Aceștia au fost foarte, foarte sincer, dar nu s-au putut abține să nu se ia la ceartă, în direct, făcând deliciul celor care îi urmăresc încă de pe vremea când erau concurenți la Survivor România.

Albert Oprea și Maria Chițu, replici acide în direct

În cadrul emisiunii „Ștafeta mixtă”, foștii Războinici au vorbit mai ales despre momentul în care Albert ar fi pupat-o pe frumoasa lui colegă în somn.

„Eu am fost de acord cu tine și că mi-ai șoptit la ureche și că ne-am pupat pe obraz. Tu spui într-un interviu că dormea, era frumoasă și am pupat-o. Eu după ce am ajuns acasă am început să mă întreb dacă a fost așa”, i-a zis Maria lui Albert.

După ce Maria Chițu i-a reproșat acestuia faptul că a declarat în urma celor întâmplate că ea dormea, era frumoasă și a pupat-o, deși în fața colegilor a mărturisit altceva, Albert a simțit nevoia să se apare spunând că i se pare că lungesc prea mult povestea și că are și un video cu ajutorul căruia poate demonstra că tot ceea ce a zis este adevărat.

„Mie mi se pare că lungim povestea foarte tare. I-am arătat și video, vi l-am arătat și vouă. Am explicat”, a răspuns Albert Oprea

„În momentul în care eu am văzut pozele, ulterior după ce m-am luat de el și m-am supărat, am vorbit cu el și mi-a explicat că era seara în care am vorbit în șoaptă pentru că ceilalți dormeau. După ce am ajuns acasă, susținătorii mi-au trimis niște videoclipuri. Nu știu dacă a fost tăiat cumva, dar i-am zis că îl cred, însă acasă am avut ușoare îndoieli. Asta mă supără pe mine, că tu crezi că eu fac lucrul ăsta ca să mă disrez. Tu dacă îmi spui 100% că a fost așa, eu te cred. Nu mă interesează dacă m-ai pupat sau nu, Albert. Eu n-am văzut niciodată video (...) Eu am ținut la tine și pot să zic că încă țin la tine. Cum poți să spui că m-am aliat cu Adelina? Nu înțeleg logica”, a mai zis Maria Chițu.

Citeste si:
Zanni l-a desființat pe Cristi Mitrea în direct: „Este o părere...
Zanni l-a desființat pe...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Septembrie 2021 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.